Θέλεις να ανακαλύψεις το πλήρες δυναμικό της επιχείρησής σου;

Είσαι περίεργος να μάθεις τι είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη και πως μπορεί να ανατρέψει τους κανόνες του παιχνιδιού στην αγορά;

Σε ενδιαφέρει να μάθεις πώς μπορείς να την αξιοποιήσεις και πώς μπορεί να συμβάλει θεαματικά στο μέλλον της επιχείρησής σου;

Σχετικά με το εργαστήριο

Στο εργαστήριο “Τεχνητή Νοημοσύνη: Αξιοποίησέ την και Απογείωσε την Επιχείρησή σου!”, εξερευνoύμε πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σου και να τη βοηθήσει να εκτιναχθεί σε νέα ύψη.

Από την αναγνώριση ευκαιριών, μέχρι τη βελτίωση της απόδοσης και τη δημιουργία καινοτόμων στρατηγικών, θα ανακαλύψεις τον τρόπο που η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να σε καθοδηγήσει προς την επιτυχία.

Απεριόριστη πρόσβαση

στο εργαστήριο και τις σημειώσεις
με 42 €

Σε αυτό το εργαστήριο:

 • Θα αποκτήσεις μια σαφή εικόνα τι είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη και ποια είναι τα πεδία εφαρμογής της σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

 • Θα εξερευνήσουμε τα οφέλη και τις προκλήσεις της ενσωμάτωσης της Τεχνητής Νοημοσύνης στην επιχειρηματική σου στρατηγική.

 • Θα μάθεις πώς μπορείς να εντοπίζεις τους τομείς της επιχείρησής σου, που μπορεί να σε βοηθήσει η χρήση εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης.

 • Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να ενισχύσει την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σου.

 • Θα δούμε την χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην πράξη, όσον αφορά σύνταξη κειμένων, άρθρων, παρουσιάσεων, εκδηλώσεων και δημοσιεύσεων στα Κοινωνικά Δίκτυα.

Επένδυση για το εργαστήριο

Απεριόριστη πρόσβαση
στο εργαστήριο και τις σημειώσεις με 42 €

Ειδική Προσφορά!

 • €63,00

  €63,00 Αρθρογραφία και ChatGPT

  Συνδύασε τις γνώσεις της σωστής συγγραφής άρθρων, με το εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης ChatGPT και απογείωσε την ποιότητα και την αναγνωσιμότητα των άρθρων σου!
  Είναι καλύτερα!
  Ναι, αυτό θέλω!

Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, θα έχεις κατανοήσει :

 • Artificial Intelligence

  Tί είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη

 • Business Growth

  Πως μπορεί να σε βοηθήσει στην βελτίωση των διαδικασιών της επιχείρησής σου και την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Είτε είσαι νέος στην Τεχνητή Νοημοσύνη,
είτε θέλεις να βελτιώσεις τις επιχειρηματικές σου στρατηγικές,
αυτό το εργαστήριο έχει σχεδιαστεί για να σου παράσχει πολύτιμες πληροφορίες<
και να φέρει στην επιχείρησή σου
καινοτομία, αποτελεσματικότητα και επιτυχία!

Λίγα λόγια για μένα...

Νίκος Αυγερινός

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Ολιστικού Επιχειρείν

Ξεκίνησα από Μηχανικός, Επιχειρηματίας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων κι ύστερα … η ζωή με οδήγησε στην πραγματική μου αποστολή.

Πλέον, Όραμα και Αποστολή μου είναι να βοηθάω ανθρώπους να ανακαλύπτουν τον σκοπό της ζωής τους και να κάνουν πράξη τα όνειρα και τις ιδέες τους!

Ως Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης συνοδεύω ανθρώπους να αναγνωρίσουν τους φόβους, τις αναστολές και τις περιοριστικές πεποιθήσεις τους, ώστε να συνειδητοποιήσουν και να αξιοποιήσουν τις εξαιρετικές και μοναδικές δυνατότητές τους!

Ως Σύμβουλος Ολιστικού Επιχειρείν βοηθάω ανθρώπους να κάνουν το «πάθος» τους κερδοφόρο επάγγελμα, γιατί εκεί βγαίνει το μέγιστο δυναμικό τους!

Αν θέλεις να τα διαβάσεις και πιο αναλυτικά, διάβασε παρακάτω

Με σπουδές στην Πληροφορική, μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τις Διεθνείς Επιχειρήσεις και εργασία σε θέσεις Εμπορικής και Γενικής Διεύθυνσης, μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή μου με ώθησε να αρχίσω να κοιτάω μέσα μου και να ασχοληθώ με την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση.

Παράλληλα με τις συνεδρίες και τις ομάδες ψυχοθεραπείας, έχω εκπαιδευτεί ως NLP Practitioner, σε NLP & Coaching, Ψυχοδυναμική Συμβουλευτική,  Συστημική Αναπαράσταση, Personal Branding και την Γεωμετρία της Ψυχής (Master level).

Επίσης, έχω παρακολουθήσει πολλά εργαστήρια και έχω εκπαιδευτεί σε Εναλλακτικές και Ενεργειακές θεραπείες όπως οι Silva MethodPranic Healing (Arhatic Level 1), Ενεργειακή Θεραπευτική στην Ακαδημία των Αγγελιαφόρων του Φωτός, Συμβουλευτικές Δεξιότητες για Θεραπευτές, κα.

Με τις ανωτέρω εκπαιδεύσεις και την πολύχρονη εμπειρία μου, προσφέρω υποστήριξη σε ιδιώτες και επαγγελματίες για :

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις,

μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου:

Νίκος Αυγερινός, nikosavgerinos.gr  [email protected], 6936-703400

Είπαν για μένα...


Μάρσια Συρίγου

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Σύμβουλος Γεωμετρίας της Ψυχής

Στο ξεκίνημα της επιχείρησης μου ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας είχα την τύχη να γνωρίσω το Νίκο και το σεμινάριο του “Ολιστικό Επιχειρείν ”.

Μέσα από το Ολιστικό Επιχειρείν έμαθα παρά πολλά για το πως να ανοίξω την επιχείρησή μου, πως να είμαι ο άνθρωπος μαέστρος και όχι άνθρωπος ορχήστρα όπως μας έλεγε χαρακτηριστικά ο Νίκος . Επίσης πήρα παρά πολλά εφόδια και πολλά εργαλείο για να ανοίξω την επιχείρησή μου.

Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για αυτά τα μαθήματα, σε ευχαριστώ για όλη αυτη τη γνώση που μας πρόσφερες αυτές τις 10 εβδομάδες !

Η συνεργασία μας σίγουρα θα συνεχιστεί !
Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα !!
Ευχαριστώ πολύ

Μάρσια

Σμαράγδα Ριζούδη

Holistic Health & Wellness Coach

Πρόσφατα έκανα ένα εκπληκτικό σεμινάριο για την Συγγραφή Άρθρων με τον Νίκο Αυγερινό, ο οποίος είναι κορυφαίος σε ότι κάνει.

Σε παίρνει από το χέρι και σου διδάσκει πώς να γράψεις ένα άρθρο βήμα προς βήμα.

Επίσης κάνει τη μάθηση διασκεδαστική, η ύλη του σεμιναρίου του είναι καλά δομημένη και είναι εύκολο να εμπνευστείς και να εφαρμόσεις τις τεχνικές για να γράψεις το δικό σου συναρπαστικό άρθρο.

Λεονώρα Γαϊτάνου

Τραγουδίστρια της όπερας και δημιουργός παραστάσεων με θέμα ''Όπερα ως θεραπευτική διαδικασία και τελετουργία’’

Η ανάγνωση του χάρτη της Γεωμετρίας της ψυχής από τον Νίκο Αυγερινό ήταν μια πολύ χρήσιμη και κατατοπιστική εμπειρία, ως προς την συνάντηση του συνειδητού Νου με τις προδιαγραφές του θείου σχεδίου που έχει ορίσει η Ψυχή.
Κάποια στοιχεία που αποκαλύπτονται στον χάρτη αφυπνίζουν δυναμικές που ενυπάρχουν, άλλα στοιχεία επιβεβαιώνουν εντυπώσεις που έχει για τη διαδρομή του και τις προσλαμβάνουσες ο αναζητητής, άλλα στοιχεία προσφέρονται για βαθύτερο εντοπισμό από τον αναζητητή και γίνονται έναυσμα για περαιτέρω θεραπευτική προσωπική πρακτική που θα τον οδηγήσουν στην απελευθέρωση από αυτά.
Συνολικά, όλα τα στοιχεία που αποκαλύπτονται εμβαθύνουν στην ύπαρξη και βοηθούν τον αναζητητή στη θέαση της αλήθειας του.
Ο Νίκος Αυγερινός είναι ένας ιδανικός εισηγητής του χάρτη, πολύ ευγενικός, με πολύ θετική ενέργεια και διακριτικά ως ενδιάμεσος μεταξύ του χάρτη και του αναζητητή χωρίς ιδιαίτερη προσωπική υποκειμενική εμπλοκή, ώστε να επηρεάσει τον αναζητητή πέρα από όσα αποκαλύπτει ο χάρτης, πράγμα που βοηθά πολύ την διαδικασία. Λειτουργεί ως ένα καθαρό κανάλι ερμηνείας του χάρτη και γίνεται Φωτεινός σηματοδότης στη διαδικασία του Γνώθι σ’ αυτόν για την ψυχή που επιθυμεί να θυμηθεί και να συναντηθεί με την αλήθεια της.

Ελένη Μαρκογιαννάκη

Health & Life Coach, NLP Practitioner

Πρόσφατα είχα τη χαρά να βιώσω μία αποκάλυψη του ίδιου μου του εαυτού, των δυνατοτήτων μου αλλά και καίριων σημείων που χρήζουν προσοχής, μέσα από τις υπηρεσίες του Νίκου και της «Γεωμετρίας της Ψυχής»!

Ενθουσιάστηκα τόσο από το επίπεδο επαγγελματισμού του, την γενναιοδωρία αλλά και την προσοχή του στη λεπτομέρεια, όσο και από την ίδια την «Γεωμετρία της Ψυχής», όπου για εμένα αποτελεί πλέον μία τεράστια «πυξίδα ζωής» στα χέρια μου, που με κατευθύνει στα σωστά για εμένα μονοπάτια.

Νίκο σ’ ευχαριστώ για αυτή την πολύτιμη εμπειρία και την καθοδήγησή σου!
Να είσαι καλά!

Γιώργος Κυριακίδης

Εκπαιδευτικός – Σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού - Σύμβουλος Γεωμετρίας της Ψυχής

Στη ζωή μας συναντάμε ποικίλους ανθρώπους σε διάφορες περίοδους. Όλοι έχουν κάτι να μας προσφέρουν, άλλοι περισσότερα, άλλοι λιγότερα.

Η συνάντηση μου με τον Νίκο Αυγερινό ήταν πραγματική καθοριστική. Με την ευαισθησία, τη διακριτικότητα, την ευγένεια  αλλά και τον βαθύ επαγγελματισμό που τον διακρίνει κατάφερε να μου μεταδώσει τον ενθουσιασμό του και τις γνώσεις για αυτό το καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας.

Νίκο, κατάφερες να με πάρεις από το χέρι και να μου δείξεις το δρόμο για αυτό το υπέροχο ταξίδι αυτογνωσίας.  Τώρα τον βαδίζω μόνος αλλά πώς να ξεχάσω το πρώτο μου βήμα μαζί σου.

Σε ευχαριστώ!

Πάνος Γκουριώτης

Σύμβουλος Αγιουρβέδα

Η επαφή μου με το Νίκο, μέσα από τα σεμινάρια, λειτούργησε μόνο θετικά.

Ήταν πολύ ενθαρρυντικό για εμένα το να δουλέψω μαζί με άλλους που μοιράζονται κοινό πάθος και πορεία.

Το εύρος της πληροφορίας και ο τρόπος μετάδοσης της, με βοήθησαν να καταλάβω που είμαι και που πάω.

Επίσης, ο έξυπνος τρόπος πρόσβασης στο διδακτικό υλικό, έκανε την παρακολούθηση των μαθημάτων πολύ εύκολη υπόθεση.

Το συστήνω άφοβα σε όποιον αναζητά πυξίδα στο ολιστικό επιχειρείν!

Αναστασία Βασιλοπούλου

Ερευνήτρια και Αναλύτρια Συμπαντικών Ενεργειών

Τον Νίκο Αυγερινό τον παρακολουθούσα χρόνια μέσω της σελίδας Δροσοσταλίδα και Όμορφη Ζωή, που λέγεται τώρα.

Γνωρίζοντας τον καλύτερα μέσα από το Ολιστικό Επιχειρείν μπορώ να πω ότι είναι ένας άνθρωπος που νοιάζεται πραγματικά και αγαπάει αυτό που κάνει.

Τα μαθήματα ήταν όλα απλουστευμένα, είχε σκεφτεί τη παραμικρή λεπτομέρεια να αναλύσει και έβαλε το μυαλό μου σε τάξη και με βοήθησε να κάνω τα πρώτα μου βήματα.

Ευχαριστώ πολύ Νίκο!

Μόρυα Ακριβή Χαζηϊωάννου

Coach Προσωπικής Ανάπτυξης - Σύμβουλος Alpha Chi

Εξαιρετικός επαγγελματίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με βαθιά γνώση στο αντικείμενο του!

Πρόσφατα ολοκλήρωσα την εκπαίδευση "Ολιστικό Επιχειρείν" η οποία με υποστήριξε να κάνω τα επόμενα βήματα μου ως ελεύθερη επαγγελματίας.

Οι γνώσεις και η υποστήριξη που έλαβα από τον Νίκο και την εκπαίδευση του ήταν πραγματικά πολύ ουσιαστικές και καθοριστικές για την πορεία μου!

Φωτεινή Σιαμέτη

-

Πρόσφατα είχα την εμπειρία, να παρακολουθήσω το σεμινάριο «Ολιστικό Επιχειρείν» με τον «ολιστικό επιχειρηματικό εκπαιδευτή», Νίκο Αυγερινό.

Ο Νίκος Αυγερινός έχει πλήθος γνώσεων και εμπειρίας στον τομέα των επιχειρήσεων, και αυτό φάνηκε στα μαθήματά του. Ήταν σε θέση να εξηγήσει περίπλοκες έννοιες με απλό και κατανοητό τρόπο και η χρήση παραδειγμάτων από την πραγματική ζωή έκανε το υλικό χρήσιμο και πιο ελκυστικό.

Το στυλ διδασκαλίας του ήταν διαδραστικό, ενθαρρύνοντας τις συζητήσεις και μας επέτρεπε να κάνουμε ερωτήσεις. Ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και παρείχε πολύτιμα σχόλια για την επιχειρηματικότητα και τη διαχείριση μικρών επιχειρήσεων.

Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να μάθει πως να φτιάχνει ένα επιχειρηματικό σχέδιο και  μοντέλο, πως να ορίζει σωστά τους στόχους του,  ποιες  ενέργειες προβολής και προώθησης να χρησιμοποιήσει και πολλά ακόμα χρήσιμα εργαλεία.

Σε ευχαριστώ Νίκο για την γνώση και την εμπειρία.

Έλενα Νικολοπούλου

Δικηγόρος - Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Ο Νίκος Αυγερινός είναι άριστος επαγγελματίας και άνθρωπος.

Χαρακτηριστικά του είναι η υπευθυνότητα, η μεθοδικότητα και η αξιοπιστία. Στην συνεργασία είναι υποστηρικτικός, με κατανόηση και γνωρίζει πως να οδηγήσει οποιονδήποτε είναι αποφασισμένος να αναλάβει την ευθύνη της ζωής του.

Ο Νίκος είναι ένας φωτεινός δάσκαλος!